Teknovation Logo
robot

 
  • Med de senest tilføjne funktioner, kombineret med Ficepts Steel Projects-software tilbydes nu endnu hurtigere bjælkehåndtering, minimalt spild og maksimal effektivitet, samtidig med at man efterlever grundprincipperne i tankegangen bag Industrie 4.0, fremhæver Frederik Angel, IP Maskiner.

1. november 2018, kl. 10:04 

Valiant til bjælkebearbejdning

Italienske Ficep lancerede på EuroBLECH 2018 de seneste tilføjelser i Valiant-serien til bearbejdning af store metalbjælker. 


På sidste uges EuroBLECH-messe i Hannover introducerede Ficep et decideret generationsskifte med deres Valiant-maskine.

Maskinens håndtering af bjælker er blevet hurtigere og bedre, da der er tilføjet opdaterede Clamping-system og gripper-teknologi. Det kombineret med Valiants roterende borehoved medfører, at bjælken fikseres og bevæges mindst mulig igennem produktionen, hvilket medfører præcision samtidig med mindre slitage på maskinen og op til 30 procent hurtigere maskincyklus pr. emne, fremhæver den danske forhandler, IP Maskiner. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Derudover har Ficep udvidet maskinens værktøjsopbevaring så den nu indeholder 14 forskellige værktøjspladser til hver af maskinens tre borehoveder. Og med værktøj i fokus har Ficep ligeledes udviklet deres borehovede til, at kunne bore og fræse med videre på både højre, venstre og opadvendt side af bjælken, og udføre opgaverne på helt op til 300 millimeter af emnet ad gangen. Desuden kan markeringsopgaver laves på alle bjælkens fire sider - uden at skulle flytte emnets placering.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik