Teknovation Logo
robot

 
  • Boschert-Gizelis´ elektriske maskiner er som "de gamle", baseret på værdier som lang levetid og minimalt servicebehov, fastslår Hasse Juel fra IP Maskiner.

31. oktober 2018, kl. 15:12 

Spar energi med elektriske maskiner

I forlængelse af sidste uges EuroBLECH 2018-messe slår IP Maskiner et slag for de elektriske maskiner fra Boschert-Gizelis, der havde verdenspremiere i Hannover, og byder på markante energibesparelser.


Boschert-Gizelis havde i sidste uge verdenspremiere på to elektriske maskiner, og de fik en positiv modtagelse fra de besøgende. Interessen var stor, efterspørgslen var tilsvarende og ordrerne blev underskrevet på stedet, fremhæver firmaets danske forhandler, IP Maskiner. 

Firmaet er glade for, at kunne præsentere kunderne for et par konkurrencedygtige elektriske maskiner. Blandt andet har Boschert-Gizelis fået godkendt deres patentansøgning på et særligt innovativt trykfordelingssystem til deres elektriske pladesakse, udtaler Hasse Juel fra IP Maskiner:

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”Energiforbrug, ressourceforbrug, antal emner i timen og evnen til hurtig omstilling. Det er bare et par af de vigtige parametre, som alle gode produktionsmaskiner bør vurderes på. Og Electro-serien fra Boschert-Gizelis efterlever i høj grad disse forhold,” fastslår Hasse Juel.

Han understreger videre, at det for Boschert-Gizelis ligeledes er afgørende, at have konstant innovation inden for området i fokus, så man kan tilbyde løbende besparelser og effektivisering for brugerne. Således har Boschert-Gizelis foretaget undersøgelser, der peger på, at brugerne af deres elektriske maskiner potentielt kan spare 50 procent af energiforbruget, i forhold til driften af en regulær hydraulisk maskine.

"Med en stor efterspørgsel på de nye elektriske maskiner, er IP Maskiner også glade for, at prisniveauet er holdt nede, samtidig med at innovationsevnen er i top. Boschert-Gizelis har altid været kendt for, at tilbyde ekstremt veldrevne maskiner til konkurrencedygtige priser – og dette skal ikke ændres, bare fordi udviklingen i branchen går mod elektriske maskiner. Ligeledes skal de gamle værdier som lang levetid og minimalt servicebehov også efterleves, selvom man begiver sig ud i nye forretningsområder,” siger Hasse Juel.
 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik