Teknovation Logo
robot

 
  • Ud over at præsentere nogle af de seneste lanceringer i programmet, og produktbredden til de fortrinsvis pladebearbejdende virksomheder, så var der på Meusburger-standen også lagt an til dialog og netværk, hvilket mange benyttede sig af.

1. november 2018, kl. 07:28 

Meusburger-succes på EuroBLECH

Sidste uges travle, og succesrige dage, på EuroBLECH 2018-messen er ved at blive fordøjet hos udstillerne. Det gælder også hos østrigske Meusburger GmbH, der blandt andet viste det seneste inden for snit og stans såvel som øvrige produktlanceringer, og herunder også det patenterede bukkesystem Tribmate Easy Rola.


Meusburger er stort set altid på plads, når der er metalbearbejdningsmesser. Således også på EuroBLECH 2018-messen i sidste uge i Hannover, hvor producenten blandt andet benyttede muligheden til at introducere seneste Tribmate Easy Rola-systemet til pladebuk og en række såkaldte Slide-in Adds-indlæg, ligeledes målrettet pladeindustriens brugervirksomheder.

Der var også produktlanceringer fra det øvrige program, og herunder highlightede producenten H3000-systemet, som er blevet videreudviklet yderligere siden introduktionen sidste år.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Et overordnet tema for standen er standardisering. Og det gælder i høj grad for løsningerne, hvad enten de primært henvender sig til værktøjsmagere, plastindustrien såvel som øvrige metal- og maskinindustrier.

Ud over moderselskabet, så var der også medarbejdere fra de øvrige salgs- og serviceselskaber rundt omkring i Europa, og herunder også fra Danmark. Ud over at vise aktuelle produkter er et vigtigt element i Meusburgers messedeltagelse også at give de besøgende mulighed for at få et lille hvil, og netværke lidt med andre virksomheders besøgende. Og derfor bød man på lidt godt til mave og gane samt en stol til gæsterne på standen.

Og det har været succesrigt, meddeler koncernen, som udtrykker stor tilfredshed med udbyttet af de fire dage i Hannover, 23. til 26. oktober på EuroBLECH 2018.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik