Teknovation Logo
robot

 
  • Denne Schröder svingbukkemaskine af typen Mak 4 Evolution UD, der er leveret til en større dansk metalindustrivirksomheder leveres nu også med automatisk pladehåndtering og automatisk værktøjsveksler.

18. oktober 2018, kl. 14:42 

Buk og håndtering i ét

Hos Schröder kan man også i år stifte nærmere bekendtskab med producentens svingbukketeknologi med Up-/Down-bukkefunktion på EuroBLECH-messen i Hannover, 23. til 26. oktober, hvor også den danske forhandler vil være tilstede.


Den sydtyske maskinproducent Schröder Maschinenbau GmbH har de seneste år høstet fortjent succes med sine avancerede svingbukkemaskiner. Ikke mindst med typen MAK 4 Evolution UD, der med sin Up-/Down-bukkefunktion har vundet indpas også hos flere danske metalindustrivirksomhederer, hvor håndtering af store emner i en bukkemaskine, har været en udfordring, og derved har en høj prioritet.

Netop til den type opgaver løser flere virksomheder i dag deres bukkeopgaver med Schröders CNC svingbukkemaskine MAK 4 Evolution UD, og da ikke mindst fordi man med Schröder-maskiner kan bukke pladekasser i tykkere plade og med høje kantmål.

På EuroBLECH 2018 vil såvel Ib Lambert som Peter Feldballe fra firma Muncholm, på Schröder-standen i Hal 11, fortælle om producentens seneste udvikling af MAK 4 Evolution UD, der nu er udstyret, dels med automatisk pladehåndtering i maskinen AHS, men også med automatisk værktøjsveksler. Man kan sige at den senest udviklede maskine nu kunne være forberedt for udbygning til fuldautomatisk drift.

Endelig skal det nævnes at de nye maskiner eksempelvis kan leveres for kasseform bukning med kanthøjder på 400 millimeter i 4 millimeter stålplade eller for 300 millimeter kanthøjde i 5 millimeter stålplade. Schröders avancerede CNC-svingbukkemaskiner, der bukker højere pladekasseemner i tykkere plade.

emme


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik