Teknovation Logo
robot

 
  • Torben Daugaard har fået gang i salget af Ermaksans maskinportefølje – 35 maskiner i alt. Her ses han ved en kantpresse i Robmas showroom i Odder.

9. oktober 2018, kl. 12:23 

Nu ti Ermaksan-fiberlasere i Danmark

Robma meddeler, at virksomheden netop har solgt Ermaksan-fiberlaser nummer ti – til ligeså mange forskellige kunder – og har dermed positioneret sig på det danske marked.


Markedet for fiberlasere i Danmark er domineret af en række toneangivende aktører.Tiden som opkomling er nu ved at rinde ud for Robma, som siden april 2016 har solgt og installeret ti fabriksnye fiberlasere fra den tyrkiske maskinproducent Ermaksan:

”Vi har som forhandler fået et gennembrud, og salget viser vores tydelige eksistensberettigelse på det danske marked,” siger direktør og medejer Torben Daugaard fra Robma i Odder.

Efter at have serviceret maskiner i mere end 20 år udvidede Torben Daugaard for to og et halvt år siden sin forretning og blev Ermaksans danske forhandler.

”Jeg kunne godt se perspektivet i at blive forhandler og betragtede det som en positiv udfordring. Men jeg er meget overrasket over, at vi på den tid er nået så langt med salget,” fortæller han.

Torben Daugaard har også et bud på, hvorfor det er gået så godt:

”Ermaksan er en passioneret maskinproducent, som laver nogle meget driftssikre maskiner, og som er lynhurtig med support. Derudover har vi vores egne serviceteknikere, som både er kompetente, ihærdige og fleksible. I dag betyder god service alt,” pointerer han.

”Vi sælger vores fiberlasere til nogle meget konkurrencedygtige priser. Vi vil være bedst til prisen, og du får virkelig meget maskine for pengene,” siger Torben Daugaard, og tilføjer, at priserne på såvel service som reservedele ligger på et hidtil uset lavt niveau.

Ifølge Torben Daugaard hører Ermaksan hjemme i verdenseliten inden for pladebearbejdning. Maskinerne bliver bygget med komponenter fra den ”øverste hylde”, blandt andet laserkilden IPG og skærehoveder af fabrikatet Præcitek.

Til de danske kunder har Robma leveret og installeret Ermaksan Fibermak i op til seks meters længde, hvoraf der blandt de solgte er 2 kilowatt-, 4 kilowatt- og 6 kilowatt-fiberlasere. Modellerne er solgt som både side-load og end-load. Derudover tilbydes maskinerne også udstyret med automatisk load- og unloadsystemer.

Robma består af fem medarbejdere. Siden Ermaksan kom ind i folden, er staben af serviceteknikere udvidet fra to til fire.

”Vi kan også fejre en anden milepæl. Inden for Ermaksans øvrige portefølje af maskiner til pladebearbejdning har vi nu solgt 25 maskiner. Det er blandt andet plasmaskæremaskiner, revolverstansemaskiner og pladesakse. Vi erobrer markedsandele i et tempo, vi kan håndtere, og vi sætter stor pris på den positive udvikling,” siger Torben Daugaard.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik