Teknovation Logo
robot

 
  • Dynamiske produktionsflow er i fokus hos Salvagnini på den kommende EuroBLECH 2018-stand, hvor blandt andet en komplet S4+P4-linje vil blive demonstreret, med en netop udviklet mellemstation med en MCU-enhed, der såvel kan mellemlagre emner på buffer, tage nye emner op og sløjfe dem ind i flow’et, vende emnet mellem stans og buk med videre. Hele linjen vises med den ligeldes aktuelt lancerede HMI-brugerflade med Multi Touch Screens.

9. oktober 2018, kl. 09:24 

Dynamiske produktionsflow

På EuroBLECH 2018, der holdes 23. til 26. oktober i Hannover, kan man hos italienske Salvagnini opleve dynamiske produktionsflow på både S4+P4-produktionslinjen, en fuldautomatiseret L5-fiberlaser såvel som på verdenspremieren S1-kombimaskinen, samt ved P2L-kompakt panelbukkeren og B3 AU-TO kantpressen.


Besøgende på Salvagninis stand i Hannover på EuroBLECH 2018-messen kan i år så at sig få lagt sin egen ordre i produktion, og følge den til den når udleveringen.

På standen kan man vælge mellem fire forskellige produkter, som hver har deres helt egen rute igennem de enkelte maskiner. Ét produkt går eksempelvis fra rå plade til færdigt monterbart produkt, lige igennem den velkendte S4+P4-produktionslinje, et andet starter på enten L5-fiberlaseren eller S1-kombimaskinen, der har verdenspremiere på standen, og når sin vej frem til montagen igennem både P2L-kompakt panelbukkeren og B3 AU-TO kantpressen.

Ordren til den enkelte maskine kommer således via OPS-softwaren i elektronisk format, og rækkefølgen er bestemt af blandt andet ordretidspunkt. En hel fabrik, med et helt dynamisk og uforudsigeligt flow, bestemt af hvad brugeren, og alle de andre besøgende, har tænkt sig at bestille.

Ud for hver enkelt proces/maskine kan man ved hjælp af en skærm følge med i, hvornår ordren bearbejdes. Varerne flyttes rund mellem processerne, ved hjælp af de såkaldte Self Guided Vehicles, SGV. Disse indgår således også i det automatiske flow!

Man kan downloade App’en Salvagnini Gate allerede nu, og på selve standen følge sin vare og få en notifikation om, når varen har nået udleveringen, og meget andet. Med App’en kan man også følge med i produktiviteten på samtlige maskiner i real-time, ved hjælp af en helt ny software, kaldt LINKS, hvor man kan se alt hvad der foregår, og har foregået på maskinerne, hvad de har produceret, hvornår og så videre, oplyser salgschef Bernhard Jessen, Salvagnini Scandinavia, som naturligvis også vil være at finde på messestanden i hele perioden.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik