Teknovation Logo
robot

 
  • Overskriften for Bystronics deltagelse på EuroBLECH 2018 bliver World Class Manufacturing, meddeler producenten.

4. oktober 2018, kl. 07:21 

World Class Manufacturing

Overskriften hos Bystronic på EuroBLECH 2018, der holdes 23. til 26. oktober i Hannover, er World Class Manufacturing, meddeler producenten.


Med på EuroBLECH 2018 vil være løsninger til morgendagens metalbearbejdning, fremhæver Bystronic Scandinavia, forud for messen, hvor også danske salgsrepræsentanter vil være repræsenteret på moderselskabets stand.

Oplev live, den seneste industri, aktuelle trends og ikke mindst de innovationer til morgendagens produktionsmiljø, fremhæves det i  invitationen.

Uden konkret at afsløre, hvilke lanceringer som den schweiziske producent kommer med, så meddeles det, at der vil blive vist intelligent automation for laserskæring og CNC-bukkeprocesser i form af digitalisering.

Der vil blive demonstreret Integrated Automation i form af bud på løsninger, som tillader mere intelligent og effektiv brug af optimeringssoftware, for yderligere at skabe optimeret produktivitet, oplyser Bystronic.

Ud over integrerede systemer på tværs af teknologierne bydes på standen også på Stand Alone-løsninger, hvor fleksibilitet også er et kodeord. De hidtidige begrænsninger i kapacitet og ydelse står for skud, lover Bystronic, både når det gælder fiberlasere og kantpresser samt ikke mindst tilhørende software. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik