Teknovation Logo
robot

 
  • Opkøbet af Cutform OÜ sker som en del af selskabets globale vækstplan, udtaler CEO i Sjølund Group Søren Ravn Jensen, der her giver hånd på handlen til direktør og tidligere medejer af Cutform OÜ Jason Clark.

20. september 2018, kl. 10:54 

Sjølund Group køber op i Estland

Sjølund Group meddeler, at det danske selskab køber alle aktier i virksomheden Cutform OÜ i Tallinn, Estland, med cirka 100 medarbejdere, og speciale inden for fremstilling og bearbejdning af emner i stål og aluminium.


Cutform OÜ udgør et stærkt match til Sjølund Groups eksisterende kompetencer og den globalt set stærke position på valsning af stål og aluminiumprofiler til blandt andet vindmølleturbiner, bygningsfacader, højhastighedstog og over for en bred vifte af industrikunder i særligt Skandinavien, Kina og Tyskland, fremhæver Sjølund-CEO Søren Ravn Jensen:

”Vi har som en del af vores globale vækstplan søgt efter en virksomhed med kompetencer inden for fremstilling og maskinbearbejdning, og som kan dokumentere høj kvalitet i både produktion og logistik kombineret med et konkurrencedygtigt omkostningsniveau, og det har vi fundet med Cutform,” siger Søren Ravn Jensen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”Vi oplever i stigende grad et ønske fra vores kunder om færre leverandører som kan mere, og med Cutform vil vi netop kunne tilbyde sådanne bredere løsninger til både eksisterende og nye kunder,” fortsætter Søren Ravn Jensen.

Cutform OÜ blev etableret i 2011 og har siden oplevet en kraftig og profitabel vækst inden for særligt vind industrien. En stærk og global parter som Sjølund Group har været et naturligt skridt i Cutforms egen udvikling. Direktør og tidligere medejer af Cutform OÜ Jason Clark udtaler: 

”Den videre udvikling af Cutform fra vores eksisterende stærke position som leverandør til vind industrien, kræver adgang til nye markeder i andre brancher og geografier. Som en del af Sjølund Group får vi netop denne adgang, og bliver et centralt element i en global vækststrategi. Det ser vi meget frem til.”

Cutform OÜ integreres som selvstændig juridisk enhed i Sjølund Group under fortsat daglig ledelse af Jason Clark og ligeledes fortsat under navnet Cutform OÜ.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik