Teknovation Logo
robot

 
  • Trumpf-koncernledelsen glæder sig naturligt over omsætningsrekorden i 2017/2018, og sigter samtidig mod at overgå den i indeværende regnskabsår. Fra venstre er det dr. rer. soc. Lars Grünert, dr.-ing. Heinz-Jürgen Prokop, dr.-ing. Peter Leibinger, dr. phil. Nicola Leibinger-Kammuüller, dr.-int. Matthias Kammüller og dr. Christian Schmitz.

3. august 2018, kl. 07:28 

Atter rekordomsætning hos Trumpf

Seneste regnskabsår i Trumpf-koncernen, der har hovedsæde i Ditzingen ved Stuttgart bød på en rekordomsætning på 3,6 milliarder euro - cirka 27 milliarder kroner - trukket hjem på vækst i særligt Kina, USA og Tyskland.


Trumpf GmbH + Co. KG, der er moderselskab i Trumpf-koncernen, har pr. 30. juni afsluttet seneste regnskabsår, 2017/2018, og i en foreløbig opgørelse af nøgletallene rapporteres om en vækst i omsætningen på næsten 15 procent til 3,6 milliarder euro - hvilket svarer til cirka 27 milliarder kroner, rapporterer koncernledensen.

De største aftagerlande, Kina, USA og hjemmemarkedet Tyskland, er også alle de områder, der i 2017/2018 har skabt den største omsætningsvækst, ligesom det øvrige Europa har været et godt marked for Trumpf i det seneste regnskabsår.

På de nævnte markeder har firmaet overgået de opstillede forventninger og hertil er der så også pæn fremgang i øvrige regioner og enkeltlande, noterer bestyrelsesformand, dr. phil. Nicola Leibinger-Kammüller, og løfter samtidig sløret for, at koncernen budgetterer med at overgå rekordomsætningen i indeværende år, hvor forventningerne således er en omsætning i størrelsesordenen 3,5 op til 3,8 milliarder euro.

Det har man således rustet sig til i de seneste kvartaler, og antallet af medarbejdere i koncernen var derfor vokset til cirka 13.500 pr. 30. juni, og heraf er mere end 6.700 medarbejdere tilknyttet de tyske aktiviteter, hvor man ved hovedsædet alene beskæftiger 3.900. Ud over flere tyske værker, så producerer Trumpf også i Polen, Tjekkiet, USA, Mexiko, Kina og Japan.

I Danmark er producenten repræenteret med værktøjsmaskiner igennem AVN Pladeteknik A/S, Brøndby.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik