Teknovation Logo
robot

 
  • Yamazaki Mazak vil revolutionere metalskæring med brugen af Direct Diode Laser (DDL). En teknologi, der er inkorporeret i deres nye nye Optiplex 3015 DDL 4kW.

Teknovation nr. 8/2018

4 kilowatt DDL fra Mazak

Seneste laserskæremaskine med Direct Diode Laser, DDL, fra Mazak er en optimeret Optiplex 3015 DDL, der er forsynet med en 4 kilowatt-enhed, og er producentens seneste bud på en effektiv Solid State Laser.


Siden Mazak for første gang lancerede DDL, og kommercielt introducerede maskinen på EuroBLECH 2016-messen, er det gået stærkt.

I forlængelse af efterårets tyske messe lykkedes det således at sælge en DDL-maskine på Blech-Expo-standen i Stuttgart. Det var i øvrigt til en kunde i Baltikum, der hører under Mazak Danmark A/S. Og nu er der en afløser på vej, hvor kilden er reduceret til 4 kilowatt, i stedet for 8 kilowatt DDL, men tilbyder samme høje ydelse i såvel tyndplade som i tykkere plader, oplyser Mazak Europe. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Modellen Optiplex 3015 DDL supplerer herefter Mazaks eksisterende CO2- og Fiber Optiplex-maskiner.

Den fremhæves for at tilbyde en skæreydelse, der er specielt til laserbrugere, der kræver ultrahurtig skæring og høj kvalitet, og har behov for at skære tyndt materiale 20 procent hurtigere end tilsvarende fiberlasere og også markant hurtigere end på CO2-laserskæremaskiner.

Høj stivhed i selve maskinkonstruktionen samt mulighed for højhastighedsacceleration, der understøtter dette, er også værd at bemærke, er styringssidenmed den aktuelle tilføjelse af opdateret Multi-Control Torch-feature og andre forskellige intelligente funktioner for høj brugervenlighed og optimeret maskineffektivitet.
Det er muliggjort vedf tilføjelsen af Mazatrol Preview G-styringen til DDL-maskinen, der kommer med en brugerfalde a la det man kender fra Smartphones eller Tablets, understreger Mazak.

Maskinen har en acceleration på hele 1,8 G og drager fordelene ved hurtige ilgangshastigheder på 120 meter/minuttet. Positionsnøjagtigheden holdes indenfor +/- 0,05 millimeter/500 millimeter i X- og Y-akserne og inden for +/- 0,01 millimeter/100 millimeter i Z-aksen. Maskinen tilbyder ifølge Mazak også en repeterbarhedsnøjagtighed på +/- 0,03 i X-, Y- og Z-akserne.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik