Teknovation Logo
robot

 
  • Så er den seneste Trumpf Trulaser 3030 ankommet til Marel.

31. maj 2018, kl. 16:16 

Trumpf-laser til Marel

Marel, der er en global leverandør af avancerede systemer og udstyr til fødevareproducenter, har valgt at optimere laserskæringen med en Trumpf Trulaser 3030. 


Da Marel i Danmark stod for at skulle opgradere deres 12 år gamle Trumpf-laseskæremaskine til en ny, faldt valget på en maskine fra samme fabrikat, nemlig en TruLaser 3030, der nu er leveret af den danske forhandler, AVN Pladeteknik.

Den valgteTruLaser 3030 har en 6 kilowatt-laserkilde mod forgængerens 5 kilowatt- resornator, hvilket giver virksomheden adgang til højere hastigheder og mulighed for at skære emner i tykkere materialer.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


TruLaser 3030 i 6 kilowatt-udgaven kan skære op til 25 millimeter i både rustfri og jern. Laserskæren kan håndtere alle materialer, og byder i det hele taget på de features, der kendetegner maskinerne i dag, hvilket naturligt er et fremskridt i forhold til den udtjente maskine.

Marel kan med maskinen således opnå en mere energioptimeret produktion og et mere energieffektivt kølesystem, da maskinen selv går på ”stand by”, ved blandt andet at stoppe turbinen i resonatoren, når laserskæremaskinen ikke skærer.

Marel oplyser, at det var naturligt igen at vælge Trumpf og AVN Pladeteknik. AVN Pladeteknik har mange års erfaring i at udføre service på alle komponenter på maskinen, understreges det.

AVN Pladeteknik har også et stort team af teknikere og konsulenter i Danmark. Ifølge Marel giver det en stor tryghed, at teknisk support hurtigt kan udføres af et dansk firma.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik