Teknovation Logo
robot

 
  • Da der ikke er betydende mekaniske påvirkning under blækmærkningsprocessen, forbliver pladen ubeskadiget. Blækket kan fjernes fra senere ved anvendelse af et opløsningsmiddel.

4. juni 2018, kl. 07:51 

Mærk med blæk under stansning

Tyske Trumpf er på banen med et nyt værktøj til mærkning af plader direkte på revolverstansemaskiner, der benytter blæk.


Trumpfs netop lancerede værktøj til mærkning med blæk går under navnet Ink Marking Tool.

Det benytter en blækproces, hvormed metaller, ikke-metaller og filmbelagte plader, med hvilken som helst emnekontur, let og hurtigt og uden mekaniske påvirkninger kan mærkes ubeskadiget.

Værktøjet er derfor den ideelle løsning til udførelse af batchnumre, markeringslinjer eller farvefremhævning, hvis det er nødvendigt at mærkningen skal fjernes fra emnerne senere i produktionsprocessen, påpeges det.

Muligheden for desuden at gravere eller mekanisk mærke på revolverstanseren kombineret med blæksværktøjet betyder, at brugeren nemt og hurtigt kan markere eksempelvis filmbelagte plader, metaller og ikke-metaller af alle tykkelser.

Dette gør værktøjet ideelt til at udføre fuld sporbarhed på emner gennem mærkning af materiale-, batch- og serienumre, lyder det fra producenten 

Endelig er blækmærkningsværktøjet, ifølge Trumpf, også en god løsning selv til mærkning, der ikke længere bør ses efter maling eller overfaldebelægning af pladeemnet.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik