Teknovation Logo
robot

 
  • Amada Denmark har præsteret over forventet på alle områder i 2017, fremhæves det i forlængelse af den netop fremlagte beretning for det seneste regnskabsår.

29. maj 2018, kl. 16:28 

Rekordhøje salgstal hos Amada

Amada Denmark har med stolthed offentliggjort de seneste regnskabs-nøgletal, idet 2017 var et rekordår for salg af Amada-maskiner, hvor alle mål blev overskredet, og en stigning på 148 procent nået i forhold til året før.


Amada Denmark tillægger den seneste generation af Amada-fiberlasere en stor andel i den opnåede succes i 2017, hvor firmaets ENSIS-løsning har vist sig at være populær.

Amadas tilgang med udvikling af egen fiberkilde er begyndt at give resultater sammen med yderligere teknologier, der løbende introduceres til markedet, og som alle tager højde for særlige kundebehov. Fra Silky Cut Fiber, der giver højere skærekvalitet i rustfrit stål, til Amada Digital Support Service, en automatisk maskinydelsesmonitor, der muliggør proaktivt vedligehold for derved at sikre maskinens oppetid. Men også gasmixer-teknologien, som giver gratfri skæring i aluminium, fremhæver Amada. 

En anden succes i virksomhedens produktsortiment er HG-ATC-kantpressen. Der er en kantpresse med hybriddrev der muliggør automatisk værktøjsskifte ved selv høj hastighed til maksimering af produktionen via en reduktion i opstillingstid.

Markedstendenser med faldende seriestørrelser og kunders forventninger om kortere leveringstid har gjort,at løsningen er en succes i hele Europa med over 200 solgte enheder. I betragtning af manglen på dygtige operatører kan det ses som en logisk konsekvens af virksomheders mål om at maksimere produktionen pr. maskine, fremhæver Amada.

Helt i overensstemmelse med deres japanske rødder søger Amada Denmark til stadighed forbedringer på alle områder. Den seneste implementering af digital servicerapportering til forbedring kundekommunikationen og bestræbelserne på at reducere forsendelsestiderne på værktøj er blot eksempler på det lokale teams engagement i at levere service af højeste kvalitet, fremhæves det videre.

Amada Denmark er et datterselskab af Amada CO, Japan, og er beliggende i Horsens. Medarbejderstaben i Danmark er på 21 ansatte, som indgår i det bredere Amada Northern Europe Block, med samlet over 250 medarbejdere, der også medvirker til at understøtte salgs- og serviceresourcerne på det danske marked., understreges det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik