Teknovation Logo
robot

 
  • AVN Pladeteknik-salgsteamet, fra venstre Jan Nielsen, Morten Dahl og Christian Madsen, glæder sig over fremadrettet at have Lissmac med i produktporteføljen.

17. maj 2018, kl. 07:57 

Lissmac nu hos AVN Pladeteknik

I forlængelse af at tyske Ernst har afstået sine afgrate- og slibemaskinteknologi til ligeledes tyske Lissmac Maschinenbau, har Lissmac opfordret AVN Pladeteknik A/S til at være producentens forhandler i Danmark.


Lissmach Maschinenbau GmbH har i en årrække gjort sig inden for afgrate-, slibe- og poleringsautomater, og har senest suppleret aktiviteterne med de hidtidige teknologier fra Ernst, som i Danmark er repræsenteret ved AVN Pladeteknik i Brøndby, der har Trumpfs værktøjsmaskiner som hovedagentur.

”Vi forsøgte os forrige år med at udvide produktsortimentet med dels Ernst, og desuden også tyske Kohler inden for retteværker, da en tidligere Trumpf-medarbejdere nu står i spidsen for aktiviteterne. Det er aktiviteter, som vi er glade for,” siger direktør Christian Madsen, og fortsætter:

”Da Ernst nu har afstået sine afgrate- og slibemaskin-aktiviteter til Lissmac, har vi fået en opfordring fra køber, som har bedt os om at være deres agent i Danmark fremadrettet, og det har vi så valgt at acceptere,” understreger Christian Madsen.

Lissmac-maskinerne er ofte attraktive for de kunder, som i forvejen investerer i Trumpfs laserskæremaskiner, ligesom de er oplagte ved virksomheder, hvor man gør sig iøivrigt med plasma- og flammeskæring med videre.

”Der står allerede en stribe maskiner i Danmark, og dem er vi naturligt parate til at servicere, ligesom vi glæder os til at præsentere egne kunder for Lissmac-maskinerne,” siger Christian Madsen.

De seneste optimerede modeller i programmet består dels af den dobbeltsidet arbejdende SBM-linje, der udmærker sig i produktivitet, og er frit konfigurerbare. Og så er der modellerne i Steelmaster-linjen, som gør det muligt at overkomme så godt som enhver kundeapplikation, og herunder den i efteråret lancerede Steelmaster SMD 133 DRE ECO, der er en universel maskine til afgratning, slibning og kantafrunding af plasma- og laserskårede emner.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik