Teknovation Logo
robot

 
  • Bystronic tilbyder nu BySprint Fiber med ekstra-storformatet 12020.

26. april 2018, kl. 07:16 

12 meter-format og fiber

Bystronic meddeler, at man har udvidet fiberlaseren BySprint Fiber med ekstra-storformatet 12020. Det øger produktiviteten ved laserskæring og giver større alsidighed i anvendelsen, fremhæver den schweiziske producent.


Flere plader, flere dele, større alsidighed. Laserskæringssystemer i ekstra-storformat giver brugerne mulighed for at differentiere sig i konkurrencen, fremhæver Bystronic.

Derfor har man netop frigivet fiberlaseren BySprint Fiber med formatet 12020. Maskinen kan her valgfrit udstyres med laserkilderne Fiber 3000, 4000 eller 6000.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Med det ekstra-storformat kan brugerne på BySprint Fiber bearbejde metalplader med en arbejdslængde på op til 12 meter. Det øger for det første maskinens produktivitet, fordi man på store plader kan fordele udskæringsdelene mere effektivt. For det andet reduceres uønsket affald i råmaterialet betydeligt.

Processoftwaren BySoft 7 hjælper her i øvrigt brugeren med intelligente nesting-metoder.

Endvidere øger 12-meter-formatet udvalget af mulige skæreopgaver. Man kan ud af en plade i storformat ikke kun skære mange forskellige smådele, men efter behov også store dele, uden at maskinen afbryder lasersnittet. Det er en konkurrencefordel, som laserskæringssystemer i almindelige standardformater ikke har, fremhæver Bystronic videre.

Det er - ud over skæring af ekstra store plader - også muligt at bearbejde plader i mindre formater, som kan lægges i række på BySprint Fibers lange skærebord. Her kan brugerne lægge tilstrækkeligt råmateriale klar for derefter at lade fiberlaserskæringssystemet køre længere i skæredrift, understreges det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik