Teknovation Logo
robot

 
  • Fra venstre mod højre er det ejer, og nu også bestyrelsesformand Torkild Salling og den nye administrerende direktør Lars Bugge foran en aktuel maskine på Odder-virksomheden.

4. april 2018, kl. 11:22 

Lars Bugge tager over hos Hydraulico

Odder-baserede Hydraulico styrker ledelsen ved at hente Lars Bugge ind som administrerende direktør, hvor han afløser ejer Torkild Salling, som har valgt at overtage bestyrelsesformandsposten.


Hydraulico, der producerer og leverer store hydrauliske presseanlæg til kunder over hele verden, gennemfører nu en rokade i ledelsen.

Bestyrelsesformand Lars Bugge, som kom til virksomheden i 2017, træder ind i den daglige ledelse som administrerende direktør, og ejer Torkild Salling, som har været administrerende direktør gennem de sidste 30 år, overtager formandsposten. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Torkild Salling frremhæver, at virksomheden aktuelt er inde i en positiv udvikling, og netop har afleveret årsregnskab for 2017, der viser et overskud før skat for virksomhedsgruppen på cirka 7,5 millioner kroner, hvilket er en fordobling af overskuddet før skat sammenlignet med året før. Tiiden er derfor nu er inde til at træde et skridt tilbage og lade yngre kræfter komme til at bære den kommende udvikling:

”For at styrke Hydraulico til fremtidens muligheder indenfor digitalisering og nye industrikoncepter, har vinetop gennemført et stort strategiarbejde i samarbejde med Århus Universitet.Vi ser fremoveret stort potentiale i at international service, somer en væsentlig del af vores forretning,kan medvirke til og understøtte udviklingen inden for Industrie 4.0 hos vores kunder. Jeg har derfor fundet tidspunktet passende til at overdrage stafetten til yngre kræfter,”, udtaler Torkild Salling.

Lars Bugge har en ledelsesmæssig baggrund fra danske industrivirksomheder herunder, NKT, VKR (VELUX), Unichains, SKAKO og kommer senest fra en stilling som CEO i det private investeringsselskab Genua A/S. Lars Bugge er civilingeniør og HD iInternational Business & Regnskab.

”Jeg glæder mig til at blive en del af den daglige ledelse og i tæt samspil med vores engagerede medarbejdere drive udviklingen specielt inden for service og teknologiopgraderingen af kundernes anlæg.Hydraulico er en højt specialiseret nichevirksomhed, som i høj grad er drevet af et erfarent, engageret og veluddannet team af medarbejdere, hvor fokus altid er at sikre tilfredse kunder,” fastslår Lars Bugge.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik