Teknovation Logo
robot

 
  • Ib Andresen Industris Key Account Manager Frank L. Larsen (t.v.) og firmaets Sales Manager Søren Krog glæder sig naturligt over den betydelige ordre på støjskærme.

28. marts 2018, kl. 11:06 

7.000 tons fynsk stål til støjskærme

Ib Andresen Industri, Langeskov, skal over de næste fire år levere cirka 7.000 tons stål til støjskærme på jernbanestrækningen mellem Ringsted og Nykøbing Falster.


M.J. Eriksson har valgt Ib Andresen Industri som deres foretrukne leverandør af de støjskærme og støjskærmsstolper, som skal anvendes i forbindelse med jernbaneopgraderingen mellem Ringsted og Nykøbing F. Tidligere har parterne samarbejdet om et mindre projekt i Køge, fortæller Key Account Manager Frank L. Larsen, Stålløsninger hos Ib Andresen Industri.

Entreprenørvirksomheden M.J. Eriksson blev sommeren 2016 tildelt to jordentrepriser på jernbanestrækningen mellem Ringsted og Nykøbing F. På strækningen skal i alt 28 støjskærmssektioner på tilsammen 16 kilometer sættes op.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Jernbanestrækningen er en del af Femern Bælt-projektet, som er Danmarks største infrastrukturprojekt med et samlet budget på 62 milliarder kroner. For Ib Andresen Industri løber ordren op i et tocifret millionbeløb.

”En ordre som denne kommer ikke bare dumpende ned i skødet på os. Vi holder øje med bygge- og anlægsbranchen og handler på den viden, vi får ind. For vi vil være med på de store projekter, og det kræver, at vi både er opsøgende og ihærdige,” fortæller Frank L. Larsen.

”Det er et stort projekt, hvor vi bringer vores knowhow og kompetencer inden for pladebearbejdning og profilvalsning i spil. Det kombinerer vi med styring af underleverandører og logistik, så M.J. Eriksson får alle montagedele leveret on-site til den aftalte tid,”, supplerer Søren Krog, der er Sales Engineer hos Ib Andresen Industri.

Støjskærmene er cirka tre meter høje og varierer i længden. Skærmene består af pæle, søjler og skærmplader samt monteringsdele. Skærmpladerne varierer fra omtrent 2,5 til 5 meter i længden. Der vil enkelte steder være glas i skærmene i stedet for stål.

Leverancerne sker over de næste fire år. Projektet forventes afsluttet sommeren 2021. Til den tid vil Ib Andresen Industri have leveret cirka 7.000 tons bearbejdet stål, hvilket bliver til 16 kilometer støjskærme.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik