Teknovation Logo
robot

 
  • Ud over fiberlaserskæring har Claus Kjestrup også investeret i en Ermaksan-kantpresse med et bukketryk på 175 tons i tre meters længde.

18. marts 2018, kl. 08:37 

Sat i gang af russisk ordre

teknovationNr. 4 - 2018   CK-Mt på Sydals har købt bygninger og en ny maskinpark, der nu skal køres ind som underleverandør af alt lige fra pladebearbejdning til montageopgaver.


To store russiske projekter på transportanlæg satte for alvor gang i CK-Mt fra Sydals. Anlæggene skulle præsamles under eget tag i Danmark og derefter monteres i Rusland.

Mere end 200 tons ståldele skulle skrues sammen til kæde- og rullebaner som livsnerver mellem frysetårne i den russiske fødevareindustri. I stedet for et lejemål endte det derfor forrige år med køb af egne bygninger, der i dag er indrettet til moderne produktion.

”Da vi var færdige med vores russiske eventyr, stod vi med en tom fabriksbygning. Den er nu blevet indrettet til moderne produktion som underleverandør. Vores niche er alt lige fra pladebearbejdning og spåntagning til montage, hvor vores styrker især ligger indenfor maskindele og transportanlæg,” fortæller indehaver Claus Kjestrup  i det aktuelle Teknovation.

Ud over CK-Mt er tre mindre firmaer også flyttet ind på adressen Det er en bådforhandler, et havefirma og PE Stål & Montage, så der nu er fuld aktivitet i alle hjørner og kanter af bygningerne.

Langt størstedelen af pladsen udnyttes af Claus Kjestrup, der har investeret i maskiner til pladebearbejdning og CNC-spåntagning. Det er sket for at køre firmaet ind som underleverandør af kantbukning, laserskæring, spåntagning og montage af alt lige fra simple emne til komplekse maskindele.

Som noget af det første til en tom fabrikshal investerede den sønderjyske underleverandør via Torben Daugaard fra Robma i en slibemaskine, en kantpresse med 175 tons bukketryk i tre meters længde og senest en fiberlaserskærer. De to sidstnævnte maskiner er af det tyrkiske fabrikat Ermaksan, som Claus Kjestrup ikke kendte til på forhånd.

Læs hele den spændende artikel ved at følge lænken her

peis


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik