Teknovation Logo
robot

 
  • LVD´s Synchro-Form-kantpresser, med den adaptive bukketeknologi af store XXL-profiler, installeres hos Kawasaki Heavy Industries.

13. marts 2018, kl. 07:02 

LVD-kantpresser klarer XXL-profiler

Japanske Kawasaki Heavy Industries har via LVD´s salgsagent Itochu Machine-Technos Corporation valgt at investere i kundetilpassede Synchro-Form-kantpresser fra den belgiske producent, med den adaptive bukketeknologi af store XXL-profiler.


LVD meddeler, at den belgiske producent skal levere en kundetilpasset kantpresse i 1.000 tons-klassen til japanske Kawasaki Heavy Industries.

Der er tale om en Synchro-Form-kantpresse udrustet med specialværktøj for at kunne producere store flykroppe til kommercielle flyvemaskiner. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Formningsprocessen/formgivningen af sådanne flykroppe - XXL-komponenter - er en temmelig udfordrende opgave, den forenkles markant med Synchro-Form som kontinuerligt og under hele processen kontrollerer/korrigerer og understøtter automatisk, sådan at den korrekte geometriske profil opnås.Alt foregår i ét flow af adskillige buk/prægninger med konstant kontrol af at den korrekte vinkel er opnået, fremhæver LVD.

Kawasaki Heavy Industrieser en stor og betydelig samarbejdspartner for produktionen af Boeing 777X og Boeings succes med 777-flyene, der bliver det største og mest energieffektive tomotorers jetfly i verden, i alle aspekter af Performance.

LVD´s Synchro-Form-kantpresser tilfredsstiller til fulde de meget snævre tolerance krav som kræves af Kawasaki Heavy Industries ligesom automationskravet også blev opfyldt.

Ordren blev placeret hos LVD efter adskillige test og meget krævende kontrolmålinger var blevet godkendt og accepteret. Synchro-Form-kantpresseren bliver produceret ved LVD´s produktionsfacilitet i Gullegem, Belgien. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik