Teknovation Logo
robot

 
  • LVD har netop haft alle servicefolk samlet ved hovedsædet i belgiske Gullegem.

21. februar 2018, kl. 08:34 

LVD-servicefolkene er nu opdaterede

LVD i belgiske Gullegem har aktuelt haft samlet alle servicefolk ved hovedkvarteret, hvor de er blevet fuldt opdaterede med det seneste i produktprogrammet.


LVD-servicefolk fra hele verden har været samlet ved det moderne Experience Center, XP Center, som LVD indviede sidste år. Over et par dage er de blevet opdateret på den seneste teknologi hos producenten ligesom de har haft lejlighed til at nyde rammerne, oplyser LVD Company nv.

Det cirka 2.500 kvadratmeter store XP Center henvender sig primært til interesserede kunder, som her inviteres inden for, så de kan få Hands-on på LVD´s maskinmodeller med egne emner.

Servicefolkene har naturligt arbejder med nogle demo-emner, som producenten også gerne anvender, når en eller flere løsninger skal demonstreres for besøgende.

Desuden har servicefolkene i de modene showroomfaciliteter også haft gavn af de særlige Highend-undervisningsfaciliteter, hvor teorien har været fremlagt, inden de fik lov "at skrue løs" på demo-maskinerne efterfølgende.

Der har naturligt også været besøg på hovedværket i såvel den mekaniske fremstilling som i faciliteterne for elektronikken og rundgang i montageafdelingerne.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik