Teknovation Logo
robot

 
  • Prima Industrie er glade for opkøbet af finske Finn-Power Oy for ti år siden. Aktuelt udvides det finske værk markant for at sikre plads til yderligere vækst for de finske aktiviteter såvel som for hele gruppen.

9. februar 2018, kl. 07:18 

Ti år med Finn-Power under Prima

Det er ti år siden, at finske Finn-Power blev overtaget af italienske Prima Industrie S.p.A., der har hovedsæde ved Torino. Over årene er resultateterne af sammenlægningen øget støt, og det gælder både for moderselskabet, såvel som for de finsk-baserede aktiviteter, som nu udvides for at sikre plads til yderligere ekspansion.


Øverste koncernchef, CEP Ezio Basso, Prima Industrie, glæder sig over, at man fik muligheden for overtagelsen tilbage i februar 2018, og fordoblede sin størrelse inden for pladebearbejdning med et slag.

Integrationen af Finn-Power var startskuddet til vækst i hele gruppen, og et nødvendigt fundament for at skabe en global producent, med fremstillingsværker i Finland og Italien såvel som i USA og Kina, pointerer Ezio Basso.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


I dag har man omkring 1.800 dedikerede medarbejdere, en omsætningen på tæt ved tre milliarder kroner og mere end 13.000 kørende installationer rundt omkring i cirka 80 lande.

Ud over det kente program af større komplette FMS-linjer med både stans, laser og bukning samt tilhørende håndtering og fuldautomatiserede plade- og færdgvareanlæg, hvor Industrie 4.0-tankegangen får frit spil har producenten også flere bud på Addivive Manufacturing undervejs, som man ligeledes finder er essentielle for morgendagens komplette linjer, baseret på Industrie 4.0.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik