Teknovation Logo
robot

 
  • Nicklas Johannesen, Måns Stigevi og Peter Johnsen, der tilsammen giver NMP, foran ti kilowatt-skæremaskinen, Bystar Fiber.

6. februar 2018, kl. 07:16 

Tre mand og en 10 kilowatt-laser

En ti kilowatt-fiberlaserskærer fra Bystronic er kommet på plads i skånske Vittsjö hos NMP Lego AB, der har valgt at supplere en 4 kilowatt Bystronic-laserskæremaskine fra 2002, hvilket betyder en markant udvidelse af kapaciteten.


De tre indehavere af NMP forstår godt, at deres medarbejdere ikke ønsker overarbejde, og har derfor udvidet kapaciteten med købet af en 10 kilowatt BySprint–fiberlaser, hvilket betyder, at man kan klare de eksisterende opgaver på et dagholdsskift, i stedet for at skulle fordele medarbejderne ved maskinen på to skift. Samtidig er der også så meget ekstra kapacitet, at man nu kan tage flere opgaver ind, oplyser VD Nicklas Johannesen, der har stiftet virksomheden sammen med Måns Stigevi og Peter Johnsen, hvoraf bogstavkombinationen NMP er opstået af fornavnene.

Kapaciteten er på en gang tredoblet, fremhæver Nicklas Johannesen, og samtidig klarer man nu flere materialer, og kan køre i varmforzinket plade og i højblankt rustfrit stål op til 30 millimeter.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”Vi valgte en ti kilowatt for at fremtidssikre os. Da vi købte 4 kilowatt-laserskæremaskinen, var det den hurtigste man kunne få. Lidt samme teknologispring søgte vi i denne omgang, og det har vi til fulde fået,” understreger Peter Johannesen.

Serier der tidligere tog det meste af et arbejsskift klares nu inden for få timer, og det har betydet ændringer på virksomheden, hvor medarbejderne er inddraget i planlægningen, så der kommer størst mulig effektivitet igennem de timer, som maskinen kører, og det stiller også krav til efterbearbejdningen, så de tre indehavere er nu begyndt at se sig om efter yderligere kapacitet i kantpresseafdelingen, oplyser Peter Johannesen.
 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik