Teknovation Logo
robot

 
  • Cad/Cam til pladebearbejdning og Industrie 4.0 mødes i den seneste Radan-version, 2018 R1.

Teknovation nr. 2/2018

Radan 2018 R1 med Industrie 4.0-fokus

Edge-Team, den danske Radan-forhandler, fortæller at systemet målrettet pladefabrikanter implementerer Industrie 4.0 Smart Factories i den seneste version.


Radan 2018 R1 indeholder en række elementer og forbedret funktionalitet, og er udviklet for at indtage en rolle i forbindelse med at sikre, at metalpladefabrikanterne er rustet bedst muligt til at implementere Industrie 4.0, lyder det fra Ken Nicolai Ingstrup, direktør ved Edge-Team, den danske eneforhandler af Radan.

Et eksempel på dette er Radmanager. Systemet accepterer nu tilbagemelding fra produktion til bearbejdningsstatus. Denne forbindelse mellem produktion og logistik betyder at lagerstyring og ordrebehandlingstraks kan opdateres.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Radquote ser nu på alle aspekter, der påvirker omkostninger ved pladebearbejdning, herunder hvor mange bøjninger der kræves, hvor mange drej eller flip der kræves, og om der er brug for en anden operatør. Derudover beregnesprisen for en hel 3D-assembly, i stedet for individuelle dele. Brugeren kan se et komplet assembly-tree og den samlede pris.

Disse bøjningsomkostninger – både for individuelle dele og komplette samlinger – og informationsstrømmen mellem produktion og Radmanager vil bidrage betydeligt til at lette den næste generation af pladeproduktion.

Med de forbedrede Cad-/Cam-funktioner optimerer Radan 2018 R1 endestop ved automatisk bøjning, påpeger Ken Nicolai Ingstrup videre, og fremhæver en forbedring af default views gøre det muligt for designere at få enfront view, side view eller isometrisk visning med det samme i både Radbend og Radan 3D.

Profilering har fået en del opdateringer. Blandt andet hatching, som muliggør finskrift på metal, forbedret flycutting, som giver produktion uden stop og forbedret placering af tags.

Et Batch Nesting System er udviklet, prognoser viser forbedret materialeforbrug med omkring ni procent over et år. En særlig algoritme giver en anden tilgang til optimering af mange nests. Softwaren ser nu på alle emner og nests og reducerer antallet af plader i stedet for at fokusere på, hvor meget hver enkel plade er optimeret. Flere muligheder er tilføjet for at optimere pladerester på stansemaskiner, fremhæves  det videre. 

Ud over Radan forhandler Edge-Team også Edgecam og SolidWorks. 

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik