Teknovation Logo
robot

 
  • Cidan har ultimo 2017 opkøbt østrigske Forstner.

10. januar 2018, kl. 06:44 

Cidan overtager Forstner

Cidan Machinery Sweden AB meddeler, at selskabet opkøber Forstner Maschinenbau GmbH i Østrig, der supplerer Cidan-programmet.


Østrigske Forstner Maschinenbau GmbH er i slurningen af 2017 blevet opkøbt 100 procent af Cidan Machinery.

Forstner udvikler og producerer et bredt udvalg af klippelinjer og coilhåndtering som supplerer Cidan Machinerys svingbukkemaskiner, sakse og klippelinjer for industri.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Virksomhederne har samarbejdet siden 2011, da Cidan Machinery gennem sit amerikanske datterselskab begyndte at sælge Forstners maskiner på det nordamerikanske marked.

De allerede succesrige synergieffekter af virksomhedernes samarbejde styrkes nu yderligere, især inden for nøgleområder som produktudvikling, indkøb, produktion, eftermarkedet og ikke mindst salg og markedsføring.

Koncernens hovedkvarter forbliver i Götene, Sverige, med hovedkompetencecenter for svingbukkemaskiner og maskinsakse. Forstner fortsætter sin virksomhed som i dag i Østrig og bliver koncernens kompetencecenter for coilhåndtering.

Efter overtagelsen ejer Cidan egne afdelinger i Sverige, Østrig, Danmark, USA og Kina. Gennem et netværk af forhandlere og agenter vil maskinerne således blive solgt over hele verden. Gruppen vil have en omsætning på tæt ved 40 millioner euro og beskæfitge cirka 160 medarbejdere.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik