Teknovation Logo
robot

 
  • To-cifrede kilowatt-fiberlaserskærere er ved at være standard hos producenterne, som her hos Bystronic.

15. november 2017, kl. 07:01 

Tæt ved 40.000 forbi Blechexpo 2017

Besøgstallet for årets parallelle begivenheder i Stuttgart inden for den pladebearbejdende industri, Blechexpo og Schweisstec, rundede næsten 40.000 besøgende, og slog dermed også publikumsrekord.


Med 39.280 registrerede branchefolk gennem tælleapparaterne slog årets messer i Stuttgart den tidligere udgave i 2015 med lidt over et usinde besøgende.

2017-udgaven af Blechexpo og Schweisstec bød da også på over et hundrede flere udstillere end for to år siden, og så fortsætter tendensen også i Stuttgart, med at de store tyske branchemesser tiltrækker flere udenlandske besøgende.

Hvor der i 2015 var 24 procent branchefolk fra andre lande end Tyskland, var det tal i år steget til 30 procent.

Dermed må det samtidigt konstateres, at en faldende tysk deltagelse overgås af en stigende besøgskurve fra andre lande i Europa og i Asien.

Ifølge arrangørerne, betød en række målrettede relevante brancheaktiviteter såvel som udstillede crossdivisionelle processekvenser, positiv feedback fra de besøgende.

Dette eksemplificeret ved et stigende fokus på kompositdesign og hybridmaterialer ikke mindst med henblik på at fremme udviklingen af letvægtsløsninger til blandt andet automobilindustrien.

På svejsesiden var industrie emner som 4.0-tiltag, laserteknologi, automatisering, arbejdssikkerhed og muligheder for at skabe en gnidningsfri processovergang mellem afkortning og forskellige sammenføjningsprocesser blandt de hotte temaer.         


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik