Teknovation Logo
robot

 
  • Amerikaneren Mark Forged har udviklet printeren, der præsterer fiberforstærkede nylonemner, der kan anvendes som værktøjer eller komponenter i en produktion, fremhæves det. På billedet virksomhedens Content Engineer, Alex Crease, der er uddannet robotingeniør med speciale inden for anvendelsen af 3D-printanvendelige materialer.

31. oktober 2017, kl. 15:17 

Markforged-webinar om 3D-printede svejsefiksturer

Producenten af 3D-printere til emner i nylonplast forstærket med materialer som kulfiber, glasfiber og kevlar samt metal slår et slag for fremstilling af svejsefiksturer med firmaets AM-teknologi.


Webinaret, der foregår på engelsk, finder sted 7. november kl. 17 dansk tid, og holdes af virksomhedens Content Engineer, Alex Crease, der er uddannet robotingeniør med speciale inden for 3D-printanvendelige materialer.

Han påpeger, at traditionelle fiksturer til svejsning enten er generelt anvendelige og vanskelige at samle eller meget tilpassede og dyre.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


I det kommende værktøjs- og fikstur-webinar, der varer 45 minutter, vil han præsentere, hvorledes 3D-printede svejsefiksturer kan løse mange udfordringer i forhold til at opnå hurtige omstillingstider for at spare omkostninger og tid i produktionsmiljøet, fremhæves det.

Skulle man være interesseret, men ikke har mulighed for at se det live, så kan man registrere sig og få adgang til en On Demand-optagelse af det.

Se mere her.

Markforged-produkter forhandles i Danmark af PLM Group og blandt underleverandører med en printer i huset er eksempelvis ECM Industries A/S.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik