Teknovation Logo
robot

 
  • Linak har i forbindelse med New Factory-projektet involveret sig med en stribe af Fuld Skrue-samarbejdspartnerne. De har bidraget med hver deres specialer, men samtidig været åbne over for de øvrige leverandører, så løsningen er optimeret maksimalt.

26. maj 2014, kl. 17:39 

New Factory hos Linak i fokus

Linak åbner dørene i Guderup op den 10. juni, hvor interesserede kan se og høre mere om baggrunden for New Factory-projektet, og ikke mindst de opnåede produktivitetsgevinster.


Linak har gennem de sidste to år arbejdet med deres projekt ’New Factory’, hvis formål har været at sikre, at der fortsat kunne være økonomisk basis for at drive mekanisk bearbejdning i Danmark.

Projektets fokus ligger, som navnet indikerer, på produktionen, hvor produktiviteten skulle øges og procesomkostningerne sænkes med 40 procent. Samarbejdspartnerne anført af Bila A/S har løst opgaven, og på det kommende Fuld Skrue-møde inviteres interesserede inden for på fabrikken, hvor eksemplerne vises frem.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Forudsætningen for succes har været den store åbenhed fra Linaks side såvel som åbenhed mellem de involverede leverandører, der ud over Bila også omfatter Akea, Logimatic og PJD har bidraget aktivt til. Derudover har også Masentia og Pehama været med i projektet, påpeges det i det aktuelle Teknovation - nr. 8/2014.

Læs hele artiklen i det aktulle nummer ved at følge lænken  her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik