Teknovation Logo
robot

 
  • DAMRC's Anders Engelbrecht er glad for opstarten, og ser frem til at tilbyde kurser i fiksturer til 3D-print og skan igen igennem efterårsmånederne.

17. maj 2024, kl. 08:34 

Kursus i fikstur til 3D-print og skan

DAMRC's første kursus i fikstur til 3D-print og skan er succesrigt afviklet, meddeler Herning-videnscentret, der henover efterårsmånederne følger op med yderligere kurser.


Første kursus, med en testgruppe er afviklet, og yderligere et udsolgt følger 12. juni, så det er et fuldt afprøvet kursus, som Danish Advanced Manufacturing Research Center, DAMRC, introducerer til efteråret inden for fremstilling af fiksturer til 3D-print og skanning.

Den overordnede målsætning er at anvise vejen til at skabe stærke fiksturer, som giver fordele ved fastholdelse af emner med vanskelige former under bearbejdningsprocessen, fremhæver DAMRC's Anders Engelbrecht, der står i spidsen for de kommende kurser.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Anders Engelbrecht er således rette medarbejder at henvende sig til, hvis man har interesse i at høre nærmere om efterårets kursusrække, fremhæver DAMRC, oven på det succesrige første kursus.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik