Teknovation Logo
robot

 
  • DVF 5000 Second Generation inkluderer et højhastigheds servostyret værktøjsmagasin som standard, fremhæver DN Solutions.

15. maj 2024, kl. 14:26 

Anden generation DVF5000 lanceret

DN Solutions er på banen med anden generations DVF5000-bearbejdningscentre til simultan fem-akset produktion, der løfter modellen til næste produktivitetsniveau, fremhæves det.


DVF5000 er DN Solutions flagskibsmodel inden for fem-akset bearbedning og med den anden generation, er der i udviklingen lagt vægt på at forbedre en lægere række funktioner med henblik på at optimere kunderne samlede output i produktionen.

Blandt andet er der introduceret et redesignet kølesystem og termisk kompensering, der sikrer den højeste præcision, selv under langvarig drift, påpeges det.

Endvide fremhæver producenten en robuste lejestruktur, der muliggør præcisionsbearbejdning af emner, der vejer op til 400 kilogram, integrationen af ​​en indbygget Auto Workpiece Changer (AWC) og et rundt magasin for et kompakt automatiseringssystem og en Auto Kicking-enhed.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


På hastighedessiden nævnes væsentligt hurtigere x-, y- og z-akse-tilspændingsmuligheder, der fordobler hastigheden fra ​​den første generation. Detter er opnået gennem en højere accelerations- og decelerationshastighed nu på 0,4 g.

Dertil komme den med en stigning på 25 procent i b- og c-aksens rotationshastighed, en Tool-to-Tool-tid (T.T.T) på 1,3 sekunder og en spån-til-spån-tid (C.T.C) tid på 3,8 sekunder, hvilket gør den 28 procent hurtigere end sin forgænger.

Standardspindelhasitgheden er nu øget til 15.000 omdrejninger i minuttet, RPM, med tilvalg af op til 20.000 RPM.

Endelig kan også nævnes en øget emnestørrelse på Ø600xH500 mm (en stigning på 26 procent i bordstørrelse) og en væsentlig udvidelse på 32 procent af det maksimale bearbejdningsareal.

DN Solutions-fabrikatet repræsenteres i Dannmark af Duroc Machine Tool i Randers.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik