Teknovation Logo
robot

 
  • I den seneste udgave stilles skarpt på de seneste fremvisninger hos blandt andet Masentia og Flextek såvel som frem mod hvad der venter på de kommende dages Elmia Produktionsmässor 2024 i svenske Jönköping.

12. maj 2024, kl. 20:09 

64 spændende sider er på vej

teknovationNr. 5 - 2024   Seneste udgave er nu trykt og på ud til modtagerne, hvor omdelingen indledes mandag. De 64 spændende sider ser blandt andet tilbage på åbent hus-events ved Flextek i Hedensted og Masentia i Odense og frem mod denne uges træf i det svenske, hvor Verktygmaskiner- og Plåt-sektorerne fører an i Jönköping i dagene 14. til 17. maj.


Den aktuelle Teknovation-udgivelse kommer vidt omkring på de spændende 64 sider. Blandt andet ses der tilbage på MM30, som 30. april til 2. maj afvikledes ved Masentia A/S i Odense, og samletde cirka 500 gæster i Odense-domicilet om hele 20 kørende CNC-maskiner, understøttet af hele 12 gæsteudstillere. MM30 blev den 1. maj også omdrejningspunktet for fejringen af salgsdirektør Karsten Bechmanns 25 års jubilæum.

Ugen inden var det Flextek A/S i Hedensted, som lagde rammer om et spændende åbent hus-event, hvor cirka 250 besøgende kom forbi. Også her var der reception, idet den mangeårige Area Sales Manager Ole Midtgaard fratrådte.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Den aktuelle udgave stiller også skarpt på april måneds DM i Skills i Roskilde, og herunder især konkurrencerne i CNC-fræsning og -drejning for industrikteknikerlærlinge.

Og så skeles der i den aktuelle udgave ikke mindst frem mod de kommende dages Elmia Produktionsmässor i svenske Jönköping, og her særligt sektorerne for spåntagning på Elmia Verktygsmaskiner og for pladebearbejdning på Elmia Plåt, og den samtidige Elmia Svets for svejseteknologi. Alt sammen i dagene 14. til 17. maj.

Se hele den spændende Teknovation-udgave her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik