Teknovation Logo
robot

 
  • Produktdatabasen opdateres løbende for at sikre, at anbefalingerne i Tool Comparison-værktøjet altid er baseret på den mest opdaterede information, der er tilgængelig, fremhæver Seco.

7. maj 2024, kl. 16:08 

Seco lancerer Tool Comparison med mulighed for hurtig bestilling

Svenske Seco har lanceret featuren Tool Comparison på virksomhedens hjemmeside, der skal optimere værktøjsudvælgelsen.


Med Tool Comparison-webportalfeaturen kan brugerne analysere deres eget værktøjsvalg og hurtigt opdage nye muligheder og bestille dem med det samme. Og dette uden at skulle søge gennem hele porteføljen af ​​værktøjer, fremhæver Product Lead Advanced Tool Solutions hos Seco Simon Karlström.   

Det kan være en maskinoperatør eller assistenten, der kan tage navnet på værktøjet, dets kvalitet eller geometri og indtaste det i Seco Tool Comparison-værktøjet og få øjeblikkelige anbefalinger til Seco-værktøjer, der svarer til eller bedre end dem, de aktuelt anvender, uddyber Simon Karlström.

Funktionaliteten har tidligere været tilgængelig i Seco Assistant-appen, og den bruger producentens ekspertise og data, der er indsamlet fra virksomhedens produkt- og innovationsafdelinger, med den ekstra fordel at brugerne nu kan bestille de nødvendige værktøjer direkte fra samme webportal.

Brugere kan vælge mellem dreje-, fræse- og boreværktøj og specificere de forskellige kvaliteter, spånbrydere og materialer, som de anvender.

Hvis det er relevant, kan brugeren også vælge at indtaste navnet eller produktkvaliteten på en konkurrents værktøj og inkludere parametre for sejhed, slidstyrke og varmeudvikling.

Alle disse faktorer tages i betragtning, når de endelige anbefalinger præsenteres.

Når operatøren/produktionslederen har besluttet sig for et nyt værktøj, kan denne så nemt bestille det direkte fra hjemmesiden, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik