Teknovation Logo
robot

 
  • Med HighLight FL-ARM laseren vil kunderne opnå endnu højere kvalitet og effektivitet i deres produktion, fremhæves det.

26. april 2024, kl. 17:58 

Masentia slår på bæredygtig omstilling i Jönköping

Laserproduktmanager hos Masentia AB Jörgen Ekström ser indenfor fremstillingsindustrien og gennem kunder mange muligheder for at laserbearbejdning kan bidrage til en mere bæredygtig og miljøvenlig fremtid. Det vil virksomheden slå på ved Elmia Verktygsmaskiner 2024-messen 14. til 17. maj. 


Det er ikke mindst produkter fra amerikanske Coherent inden for svejsning, skæring, overfladebehandling og mærkning, som i stigende grad anvendes til produktion af mere bæredygtige energikilder, fremhæver Laserproduktmanager hos Masentia AB Jörgen Ekström.

En af de seneste lanceringer fra producenten er en HighLight FL-ARM-fiberlaser designet til at forbedre stabiliteten af ​​svejseprocessen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Lasermodellen anvender, ifølge produktmanageren, en unik center-/ringstråle, fuldstændig uafhængig af effekt- og moduleringsstyring, de to strålekomponenter muliggør meget præcis energilevering for forbedrede muligheder og resultater.

Masentia er generalagent for Coherent i Skandinavien og vil endvidere præsentere produkter fra GF Machining Solutions, Matsuura og Heller på standen i det smålandske.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik