Teknovation Logo
robot

 
  • SP-Industry-direktør Peter Larsen Harders (t.v.) og Lymo-direktør Brian Jensen (t.h.) er godt tilfredse med den indgåede aftale, der indlemmer Lymo i SP-Industry.

22. april 2024, kl. 16:38 

Lymo overtaget af SP-Industry

SP-Industry ApS meddeler, at Vojens-virksomheden har overtaget alle aktiviteter i Lymo ApS i Fredericia, og dermed markant udvider den eksisterende spåntagende afdeling.


Igennem en længere periode har SP-Industry haft et stort ønske om at udvide og udvikle den eksisterende spåntagende afdeling ved Vojens-virksomheden.

Den udvikling/udvidelse bliver nu en realitet, det selskabet overtager Lymo i Erritsø ved Fredericia, som blev stiftet i 1990, og er underleverandør med speciale i spåntagende CNC-bearbejdning i metal- og plastmaterialer.  

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Med opkøbet af Lymo har SP-Indystry dermed også mulighed for at løse flere og større opgaver for det eksisterende såvel som over for kommende kunder, understreger direktør Peter Larsen Harders.

Helt konkret tilføres der fem CNC-bearbejdningsmaskiner og 3 dedikerede og dygtige medarbejdere, fremhæver han videre, og oplyser, at SP-Industrys spåntagende afdeling i Vojens bliver flyttet til lokalerne i Erritsø, og dermed vil afdelingen bestå af fem CNC-drejebænke, tre CNC-bearbejdningscentre og fire medarbejdere.  


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik