Teknovation Logo
robot

 
  • München vil fungere som hovedkvarter for DMG MORI's europæiske lokationer, hvilket understøtte følelsen af sammenhold mellem koncernselskaberne, fremhæves det.

17. april 2024, kl. 14:42 

DMG MORI flytter det europæiske hovedkvarter

Det europæiske hovedkvarter for DMG MORI bliver flyttet til München, meddeler CNC-værktøjsmaskinproducenten.


DMG MORI Europe -hovedkvarteret rykkes til München. Den bayerske hovedstad fremhæves som en lokalitet med en fordelagtig placering i centrum af Europa, der er i frovejen også er hjemsted for IT-virksomheder, automobilerproducenter og anerkendte universiteter, herunder tekniske universiteter, fremhæves det.

For de danske kunder forventes flytningen dog ikke at få den store betydning:

"Som udgangspunkt har det ingen betydning for Danmark og danske kunder. Grunden til, at man vælger at flytte hovedkvarter til München fra Bielefeld er primært for at optimere logistikken i forbindelse med rejseaktivitet - såvel som et signal til omverden om at Tyskland fortsat sammen med Japan er base for DMG MORI,” siger DMG MORI Sales- & Service Manager i Danmark, Henrik Juncker, til Teknovation, og fortsætter:

"Derudover vil der ikke være nogen forandringer i Bielefeld, ud over at man ikke længere har officielt europæisk hovedkvarter der. Al produktion og udvikling forbliver således på sitet som hidtil".

Fra München er transporttiden cirka to timer til værket i Pfronten, der er det største europæiske udviklings- og produktionssted for DMG MORI Group, og alle andre produktionssteder i Europa kan også nås med flytransport inden for et par timer.

Endvidere er det værd at bemærke, at 'D' i 'DMG MORI' står for deckel, der blev srartet af Friedrich Deckel,hvis firma udviklede og byggede præcisionsværktøjsmaskiner i netop München indtil 1990'erne.

Den historiske forbindelse tilføjer et ekstra lag af betydning til placeringen, lyder det fra producenten.

Bygningen får fem etager med et samlet areal på 10.000 kvadratmeter og vil fungere
som omdrejningspunkt for forskellige afdelinger, herunder administration, salg, service og teknik.

I stueetagen vil mere end 30 af de seneste produkter og teknologier, ifølge producenten, blive udstillet i et 1.500 kvadratmeter stort showroom.

DMG MORI's globale hovedkvarter forbliver i Tokyo, Japan, hvor det har været placeret siden juli 2014.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik