Teknovation Logo
robot

 
  • På Aarhus Tech-eventen er Henning Dam (tv) og Jens Bodelsen klar med et par ”værktøjer”, der kan bruges til at forbedre det gode lærlingeliv og produktiviteten. (Foto: Stålakademiet)

12. april 2024, kl. 14:42 

Uddannelses-event for østjyske virksomheder 30/4

teknovationNr. 4 - 2024   Aarhus Tech og Stålakademiet er 30. april værter for en event for østjyske virksomheder, der skal høre om værdien ved at have lærlinge. Knorr-Bremse har ti af dem. Danish Advanced Manufacturing Research Center, DAMRC, kommer også og fortæller om, hvordan produktiviteten kan forbedres markant ved at ændre bearbejdningsteknologi.


Fremtidens arbejdskraft og produktionsoptimering er to emner, der stensikkert aldrig går af mode, mener lærlingekonsulent Jens Bodelsen fra Aarhus Tech og daglig leder Henning Dam fra Stålakademiet, og de inviterer nu til et par times inspiration og rundvisning tirsdag den 30. april klokken 14.30 på Aarhus Tech.

”Arrangementet er ikke kun for østjyske virksomheder, men for alle virksomheder, der arbejder med metalbearbejdning. Vi laver den her event for at sætte fokus på bearbejdningsteknologi og grundlaget for fremtidens arbejdskraft, som er lærlingene. Og på de to områder er dansk metalindustri globalt set rigtig godt med,” siger Henning Dam i det aktuelle Teknovation - nr. 4/2024.

Stålakademiet er sat til verden for netop at udbrede kendskabet til de seks uddannelser: industritekniker, værktøjsmager, støberitekniker, smed, skibsmontør og automatiktekniker.

Netop på området med antallet af industriteknikerelever er der ifølge Jens Bodelsen fra Aarhus Tech fremgang at spore.

Læs den spændendende artikel i online-versionen af Teknovation 4/2024 ved at klikke her

wib


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik