Teknovation Logo
robot

 
  • Megaprogrammet for DM i Skills 2024 er nu i luften.

12. april 2024, kl. 16:22 

Megaprogram til DM i Skills er i luften

Skills Denmark har søgt at gøre det nemt at planlægge sin tur til DM i Skills 2024, der holdes 18. til 20. april i Roskilde. Et megaprogram er lanceret, så alle ét sted kan se præcis hvad der sker hvornår på de enkelte konkurrencestande, fag, scener, haller og telte.


Når DM i Skills 2024 går i gang, så skal det forløbe snorlige. Derfor er det et omfattende program, som man skal overskue, hvis man vil have det hele med.

I søgemulighederne forud for at finde det mest vigtige, kan man enten søge på aktiviteter, der starter og slutter på et bestemt tidspunkt. Her er det smart at møde op til tiden, hvis du vil se, hvad der sker. Eller man kan vælge at søge Deltagerne er i gang hele dagen med at løse opgaver. I de løbende aktiviteter kan du se, hvad deltagerne er i gang med og få et indblik i, hvordan de løser opgaverne.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Samtidig med offentliggørelsen af programmet rettes også en tak til Tietgenfonden, de mange samarbejdspartnere, lokale erhvervsskoler og ikke mindst Roskilde Kommune.

"Uden dem stod der ikke et DM i Skills på Dyrskuepladsen i næste uge klar til at modtage titusindvis af besøgende. SkillsDenmark er taknemmelige, og vi sender en stor tak til alle - uden jer var det ikke muligt at afholde DM i Skills 2024," siger direktør Simon Neergaard-Holm, SkillsDenmark.'

Se DM i Skills' program ved at klikke på lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik