Teknovation Logo
robot

 
  • CERATIZIT har netop indviet den seneste udvidelse i Kempten. Her ses den daglige chef i området Felix Meggle demonstrere brug af ToolScope under det aktuelt afviklede Open Days 2024.

11. april 2024, kl. 08:52 

Markant udvidet Tech Center i Kempten

I denne uge er en 5.000 kvadratmeter stor bygning, med blandt andet et moderne Tech Center på cirka 725 kvadratmeter, taget i brug i sydtyske Kempten af CERATIZIT-organisationen.


CERATIZIT er løbende i vækst i både Europa såvel som på de asiatiske og nordamerikanske kontinenter. Seneste ibrugtagning er i sydtyske Kempten, hvor man nu har samlet sin Global Sales-organisation, sammen med salgsledelsen og marketing for de tysk-talende lande samt etableret et mere moderne Tech Center, som er rykket et par gader i forhold til de udtjente rammer.

I denne uge var det første gang, at Tech Center var i brug, i forbindelse med organisationens Open Days 2024, og rammerne blev derfor afprøvet med bred appel, og godt med mennesker inden for.

Daglig leder af Tech Center Felix Meggle tog sammen med sit team, og iøvrigt repræsentanter fra koncernens øverste salgsledelse imod, og præsenterede eksempler på de løsninger, som centret skal løse fremadrettet, ved brug af løbende tilkomne produkter i programmet.

Ud over at vise Live-bearbejdning med nogle af de værktøjsløsninger, som senere på året frigives til salg fra lager, så omfattede præsentationen også eksempler på hvordan man kan anvende eksempelvis ToolScope til at højne sin produktionseffektivitet og -kvalitet.

Rammerne rummer også introduktion til øvrige softwares i produktprogrammet, der skal styrke brugernes anvendelse af de skærende værktøjsløsninger såvel som faciliteter med Tool-O-Mat-løsningen i fokus, som centret naturligt også selv anvender til værktøjsadministration med mere.

Og i den kommende periode vil stadig flere brugere blive inviteret forbi, ligesom det vil være herfra at der udfærdiges webinarer med videre, oplyser Felix Meggle.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik