Teknovation Logo
robot

 
  • Horn har udvidet sin værktøjsportefølje til gearskæring til også at omfatte yderligere modeller til fræsning af PTO-aksler. Producenterne i markedet fokuserer i stigende grad på komplet bearbejdning af drivaksler, fremhæver producenten.

Teknovation nr. 4/2024

Horn udvider akselfræse-portefølje

Tyske Horn har udvidet porteføljen af værktøj til fræsning af kraftoverføringsaksler, meddeler den danske repræsentant JR Tool.


Kraftoverføringsaksler benyttes når eksempelvis en traktors redskaber såsom en plæneklipper eller lasttrailer ikke har noget eget drev.

For at køre dem skal traktorens mekaniske drev overføres til redskabet. Dette gøres via kraftudtaget eller PTO-akslen.

Til fræsning af kraftoverføringsaksler har Horn nærmer bestemt standardiseret værktøjsprogrammet, så det demonstrerer endnu højere fræseydelse, hvor virksomhedens dobbeltkantede hårdmetalskær S274 børe benyttes, fremhæver JR Tool ApS,, Vejjle, der repræsenterer Horn i Skandinavien.

Programmet inkluderer nu værktøj til PTO-akselstørrelserne 1 3/8 tommer og 1 3/4 tommer såvel som yderligere specielle fræsere til emner, der afviger fra standard.

M274-værktøjsholderne kommer udstyret med en intern køle-/smørevæskeforsyning til målrettet køling og byder på en diameter på op til 63 millimeter, mm, (2,48 tiommer) og 10 tænder, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik