Teknovation Logo
robot

 
  • Goodway Group-stifter Edward Yang glæder sig over Awea-udvidelsen, og dermed den større kapacitet, der løfter den samlede kapacitet for Taiwan-maskinproducenten.

3. april 2024, kl. 19:02 

Awea-rejsegilde for anden del af ChiaYi

Ved anden del af Awea-fabriksbyggeriet i ChiaYi-området er der netop afholdt rejsegilde, hvor Goodway Group-stifter Edward Yang udtrykte glæde over udsigten til større kapacitet, så man bedre kan følge med efterspørgslen.


For ti år siden påbegyndtes opførslen af hoveddomicilet for Goodway Group i ChiaYi-området, hvor der blev etableret cirka 60.000 kvadratmeter fremstillingsareal, og nu er man i færd med et næsten tilsvarende byggeri, ChiaYi II, lige op af det eksisterende.

Her vil koncernen fortrinsvis samle produktionen af Aweas CNC-fræsemaskiner, der indtil nu er blevet ved det hidtidige Awea-værk nær Taichung.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Byggeriet er nu så langt, at der har været afviklet rejsegilde, hvor koncernens stifter Edward Yang tog ordet, og udtrykte glæde ved udsigten til udvidelsen af kapaciteten, der skal imødekomme den øgede efterspørgsel på maskinprodukterne, sådan at koncernen bredt kan nedbringe leveringstiden i fremtiden, samt blive i stand til at kunne egen-fremstille endnu flere hovedkomponenter til Goodway- og Awea-produkterne og dermed sikre en stabil leveringsituation.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik