Teknovation Logo
robot

 
  • Automatiseringen af fremstilingen af de opgraderede Silent Tools-drejeadaptere sikrer, ifølge Sandvik Coromant, et højpræcist og forudsigeligt frekvensområde, der passer nøjagtigt til hver adapters tilsigtede udhæng og applikation.

26. marts 2024, kl. 09:59 

Coromant opdaterer Silent Tools

Sandvik Coromant har opgraderet den vibrationsdæmpende mekanisme i Silent Tools-værktøjsserien. Dette for at sikre endnu mere konsistent performance og overfladekvalitet ved indvendig drejning med lange udhæng, fremhæves det.


Med den aktuelle fornyelse er 37 cylindriske produkter i drejeadaptersortimentet (diameter 32 til 100 millimeter, mm, og 2,25 til 4 tommer) hos Sandvik Coromant blevet opgraderet.

Nærmere bestemt bliver den vibrationsdæmpende krop, der hidtil har krævet manuel finjustering, nu kalibreret og samlet af en maskine.

Opgraderingen betyder, at Silent Tools-drejeadapterne nu er mere effektive til at imødegå vibrationskræfter ved lange udhæng, hvilket sikrer gentagelsesnøjagtigheden i bearbejdningen uanset længde-diameter-forholdet og dermed et mere pålideligt og effektivt produkt, fremhæves det.

Med henblik på at sikre nøjagtigheden i opsætning og optimal værktøjstilstand fås de opgraderede drejeadaptere nu også med det nylancerede digitale kontrolinstrument Tool Status Checker, der er designet til at kunne foretage overvågning af Silent Tools-drejeadaptere med en Windows-tablet eller -pc.

Med det digitale værktøj til indstilling af centerhøjden, er præcis opspænding, ifølge producenten garanteret hver eneste gang, og funktionen temperaturovervågning sikrer, at adapteren altid arbejder inden for det fastlagte temperaturområde.

Ifølge Global Product Manager for Machine Integration-området hos Sandvik Coromant, Åke Axner, er det endvidere nu muligt at sikre, at adapteren er aktiveret, før bearbejdningen påbegyndes.

Takket være banketesten af Tool Status Checker med den medfølgende hammer kan brugeren sammenligne den aktuelle opspænding med en tidligere, og så viser softwaren direkte, om man skal gå videre eller ej.

Det er en funktion, kunderne længe har ønsket, og det er en glæder, at de nu kan få den, konstaterer han.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik