Teknovation Logo
robot

 
  • Grenå-virksomheden Nymark & Fogh Teknik havde forleden 6D-klassen fra Søren Kanne Skole forbi.

25. marts 2024, kl. 13:12 

Nymark & Fogh Teknik gav indblik

Nymark & Fogh Teknik ApS ved Grenå gav i sidste uge 6D klassen fra Søren Kanne skolen et godt indblik i hvad en industritekniker er, og det spændende arbejde, som man beskæftiger sig med i særdeleshed og generel introduktion til mulighederne i industrien i almindelighed. 


To af Nymark & Fogh Tekniks eksisterende lærlinge viste rundt og fortalte, da 6D-klassen fra Søren Kanne skolen i sidste uge var forbi virksomheden.

Her fik de besøgende rig mulighed for at høre mere om uddannelsen til industritekniker og introduktion til branchen generelt.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Håbet med initiativet er at eleverne blev inspireret og motiveret til at forfølge en uddannelse som industritekniker samt at de fik udvidet deres horisont, og indsigt i de muligheder, der findes i industrien, understreger Nymark & Fogh Teknik, for hvem det er vigtigt løbende at give unge mennesker en forsmag på, hvad de kan forvente i fremtiden, og virksomheden er glade for at kunne bidrage til deres uddannelsesvalg og fremtidige karrieremuligheder samt ser frem til at møde nogle af eleverne på deres vej mod en spændende og givende karriere som industritekniker i fremtiden.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik