Teknovation Logo
robot

 
  • Når der skal findes Danmarksmestre om godt to år, blandt de regionale vindere i blandt andet industriteknikerlærlingenes Skills-konkurrencer, så bliver det for første gang nordenfjords, i Hjørring Kommune, meddeler SkillsDenmark. (Arkivfoto)

19. marts 2024, kl. 10:16 

Hjørring skal være DM i Skills 2026-vært

DM i Skills i 2026 skal foregå i Hjørring. Det har bestyrelsen i SkillsDenmark netop besluttet efter en grundig proces, hvor også Randers Kommune var i spil til det sidste.


Om få uger går det løs med DM i Skills 2024 i Roskilde. I 2025 er der EuroSkills i MCH-Messecenter Herning, og når der i 2026 skal findes Danmarksmestre i håndværksfagene, så bliver det i Hjørring.

Det fastslår bestyrelsen i SkillsDenmark, i forlængelse af at det er er besluttet, efter en grundig proces, hvor også Randers Kommune var i spil til det sidste. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"DM i Skills skal være for hele landet, og vi har en klar målsætning om at komme rundt i alle regioner og også meget gerne udenfor de større byer. Samtidig har Hjørring god erfaring med store events fra Dana Cup, og derfor er vi utroligt glade for at Hjørring har valgt at ansøge om at blive værtsby for DM i Skills. og vi glæder os til at arbejde sammen om at skabe et fantastisk event i 2026," siger formand for SkillsDenmark Søren Heisel.

I Hjørring Kommune er der stor glæde over det kommende værtsskab. Kommunen ser det som en enestående mulighed for at promovere erhvervsuddannelserne og inspirere og motivere flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse som vejen til en spændende karriere, fremhæver borgmester Søren Smalbro:

"Det er fantastisk, at vi får DM i Skills til Hjørring. Erhvervsuddannelserne spiller en afgørende rolle, når vi skal sikre regionen en veluddannet og kompetent arbejdsstyrke i fremtiden. Med DM i Skills får vi en unik mulighed for at sætte fokus på de mange karrieremuligheder uddannelserne åbner for. Vi glæder os til at byde deltagerne, deres familier og alle interesserede velkommen til nogle festlige og faglige dage i april 2026," lyder det fra Søren Smalbro.

DM i Skills forventes at blive besøgt af mindst 50.000 i løbet af udstillingsdagene. Arrangementet kommer til at foregå i området omkring Park Vendia i Hjørring over fire dage i april 2026. Ud over de eksisterende haller, etableres der en teltby på mellem 20.000 og 25.000 kvadratmeter i området.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik