Teknovation Logo
robot

 
  • I det 56 sider store nummer er der denne gang dedikeret 12 sider alene til pladebearbejdning.

15. marts 2024, kl. 14:54 

12 sider stort pladebearbejdnings-tema

teknovationNr. 3 - 2024   Så er seneste udgave trykt og på vej ud til modtagerne, og samtidig frigives den digitale udgave, så man kan se artiklerne i det 56 sider store nummer allerede nu, herunder det 12 sider store tema om pladebearbejdning.


Det aktuelle Teknovation rummer denne gang hele 12 spændende sider om pladebearbejdning, herunder en større artikel om Salvagninis aktuelt lancerede 6 meter L3-fiberlaserskæremaskine med fuldautomatiseret load-/unload-løsning, baseret på det netop frigivede ADLU-koncept fra producenten for fuldautomatiseret fuldformat fiberlaserskæring.

Læs også om hvad der venter til oktober, når der kaldes til EuroBLECH 2024-messe i Hannover. Det er 27. gang at verdens førende messe for pladebearbejdning skal afvikles, og forhåndsreservationerne i hallerne er rekordstor. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Pladebearbejdningen ved Sjørring Maskinfabrik er ligesom resten af produktionen underlagt SBTi-kravene om øget bæredygtighed, og virksomheden arbejder nu frem mod at være helt CO2-neutral i 2024. Mazak lancerer i næste måned, på Tube 2024 i Düsseldorf, for første gang i Europa den seneste Smoothtube CNC-styring, der vil være med på messestandens FT-150 rør-fiberlaserskæremaskiner, mens ligeledes japanske Amada netop har rundet 200 styk leverede Ventis AJ-fiberlaserskæremaskiner med 4 kiloWatt, og hertil 30 af den større med 6 kiloWatt, der blev introduceret i oktober i Europa. Læs også en teknisk artikel om effektiv rørbukning, mikrovandskæremaskine fra WJS, der sikrer kvalitetsemner til CERN, Mitechs seneste fiberlaserskæreløft med 10 kiloWatt-maskine og Ib Andresen Industris installering af seneste Prima Power kombicenter i Langeskov med mere i pladebearbejdningstemaet.

Desuden er der forsmag på hvad der venter når først Flextek A/S og siden Masentia i den kommende måned lukker op til åbent hus-arrangementer i henholdsvis Hedensted og Odense, spåntagende produktivitet, der er øget med automatisering ved Gråsten Maskinservice, Ibarmia-indtog ved Tiroflex, som har løftet fræsningen til næste niveau, Industrie 4.0-tiltag hos Rival A/S i Skanderborg og den kommende indvielse af de større og moderne rammer ved DAMRC med mere i temasiderne om spåntagning.

Det og meget mere i det 56 sider store aktuelle nummer - 3/2024 - som kan læses i onlineversion ved at klikke her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik