Teknovation Logo
robot

 
  • Plastindustrien har arrangeret et fælles besøg for medlemmer og uddannelsesansvarlige om fredagen den 19. april kl. 14. Man er velkommen til at besøge standen under hele messen.

8. marts 2024, kl. 14:58 

DMG MORI og Arburg på fællesstand ved DM I Skills

Et højdepunkt på plast- og værktøjsbranchens fællesstand ved DM I Skills i Roskilde 18. til 20. april bliver en liveproduktion med en sprøjtestøbemaskine udlånt af Arburg og præsentation af en state-of-the-art CNC-maskine fra DMG MORI.


Plast- og værktøjsbranchen vil i samarbejde med Den Jyske Håndværkerskole, Next, Skive College, Arburg og Idé-Pro Skive A/S vise uddannelserne frem på en stor, fælles stand, ved årets udgave af DM i Skills.

Det sker på i Roskilde på Dyrskuepladsen, hvor et af højdepunkterne på standen bliver en livedemonstration af plastproduktion med en moderne sprøjtestøbemaskine, som er udlånt af tyske Arburg, oplyser brancheorganisationen Plastindustrien.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Endvidere vil repræsentanter fra DMG MORI præsentere en state-of-the-art CNC-maskine, der giver indblik i, hvordan avancerede værktøjer bliver til, fra design til det færdige produkt.

På den måde viser standen den teknologiske udvikling og præcision, der ligger bag moderne værktøjsfremstilling.

Det benyttede sprøjtestøbeværktøj er udviklet og fremstillet af Ide-Pro Skive A/S, så de besøgende kan støbe deres egne solbriller.

Demoen skal give de besøgende en sjov og hands-on oplevelse af fremstilling af et plastprodukt, så de får indsigt i i de karrieremuligheder, der åbner sig med en uddannelse som plastmager eller værktøjsmager, fremhæves det.

Det praktiske ansvar for at forberede og bemande standen har skolerne påtaget sig, hvilket understreger deres engagement og dedikation til at uddanne den næste generation af medarbejdere til plastbranchen, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik