Teknovation Logo
robot

 
  • Secos aktuelt lancerede Axiabore og Axiabore Plus.

Teknovation nr. 2/2024

Reducér kassationsprocenten

De digitale aksiale borehoveder Seco Axiabore og Axiabore Plus eliminerer besværlige og unøjagtige justeringer af borehovedet, som kan resultere i kasserede emner, fremhæver Seco Tools.


Secos digitale aksialborehoveder, Axiabore og Axiabore Plus har et vendbart digitalt display, der kan bistå selv mindre erfarne operatører med at udføre justeringer uden fejl, fremhæver Product Manager Kavita Dandge, Seco Tools.

Skæræggens forskydning er afgørende for borenøjagtigheden. De digitale aksiale borehoveder; Axiabore og Axiabore Plus, anvender en digital enhed til visning af præcise forskydningsværdier under værktøjsopsætning. Displayet kan bruges til alle Secos digitale aksiale borehoveder, og det kan vendes, så man nemt kan se skærmen inde i en værktøjsmaskine.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


For at opnå maksimal alsidighed anvender de digitale justeringsenheder ingen batterier, men kan oplades via USB og fastgøres til borehovedet med magneter. Fordi der ikke er et batteri, der skal udskiftes, er der ingen risiko for kontaminering under udskiftning. Axiabore og Axiabore Plus forbliver således forseglet for at holde støv og kølevæsker ude, og en enkelt opladning af det digitale display holder til 200 målinger.

Seco tilbyder de digitale aksiale borehoveder i fem størrelser , så man kan opnå den fornødne fleksibilitet. Diametrene passer til Secos analoge aksiale værktøjssortiment og starter med en diameter på 2 millimeter. Hovederne håndterer OD-drejediametrer fra 2 til 57 millimeter og sporfræsningsdiametre fra 19 til 96 millimeter.

Komineret med tilslutningerne Graflex, Seco-Capto og HSK-A63 udfører borehovederne huller med IT5-diameterpræcision, og hovederne kan håndtere finboringsdiametre fra 2 til 20 millimeter. Til diametre fra 6 til 108 millimeter skal man dog vælge Axiabore Plus-universalhoveder.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik