Teknovation Logo
robot

 
  • Iscars har tilføjet en 90 grader fræseværktøjsserie med Multi-Master- og FlexFit- tilslutning til programmet.

Teknovation nr. 2/2024

90 grader værktøjsserie fra Iscar med MultiMaster- og FlexFit-tilslutning

Der er nu adgang til en 90 grader fræseværktøjsserie med Multi-Master- og FlexFit- tilslutning, som anvender Alu-platterne HM90 AXCR/APCR 15 og 16 millimeter fra Iscar.


KJV A/S, der repræsenterer Iscar, tilbyder nu også en 90 grader fræseværktøjsserie med Multi-Master- og FlexFit- tilslutning, som anvender Alu-platterne HM90 AXCR/APCR 15 og 16 millimeter.

Løsningerne er egnet til højt kølevandstryk, og når trykket er optimalt opnås fordele som længere levetid på platter og værktøj, højere skæredata såvel som bedre spånkontrol og bedre spånafgang, fremhæver producenten.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Med “skru-in”-værktøj opnås flere kombinationer af opbygningen, idet MultiMaster og FlexFit tilbyder et udvalg af skafter, adaptere og reduktioner, og serien omfatter størrelserne 25, 32 og 40 millimeter for MultiMaster/FlexFit i plattestørrelse 15 og 16 millimeter.

Højtrykskøling og retningsbestemt køling direkte til hvert skærehjørne, ægte 90 grader kantfræsning og Ramp Down er muligt. Beskyttende belægning på værktøjet begrænser slid og korrektion ligesom man kan opnå øget levetid ved reduktion af temperaturen i bearbejdningszonen, og øget produktivitet ved øget skæredata såvel som bedre overflade-finish og altså samtidig højere proces-pålidelighed med mere, fremhæver producenten.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik