Teknovation Logo
robot

 
  • Det er nu Alfred Geissler der er CEO i DMG MORI-koncernens europæiske del.

31. maj 2023, kl. 17:38 

Alfred Geissler har afløst Christian Thönes ved DMG MORI

Efter gensidig overenskomst er DMG MORI blevet enige med den hidtidige CEO i det europæiske selskab DMG MORI AG, Christian Thönes, om at samarbejdet ophører. Ultimo maj er i stedet udnævnt den hidtidige fabriksdirektør for værket i sydtyske Pfronten, Alfred Geissler til CEO-posten.


Hovedaktionæren i DMG MORI AG er japanske DMG MORI Co. Ltd., og som et led i en stratetisk forandringsproces skilles man nu fra den hidtidige europæiske CEO Christian Thönes, og i stedet er den mangeårige DMG MORI Pfronten-direktør Alfred Geissler valgt som hans afløser som CEO i den europæiske del af organisationen.

Geissler har over 40 års ansættelse i koncernen, primært i regi af det tidligere Maho, og siden Deckel Maho. Igennem de senere år har han været direktør for værket i Pfronten.

I forbindelse med CEO-skiftet lyder der en stor tak til Christian Thönes fra det europæiske DMG MORI-selskabs Supervisory Board, der anerkender hans overbevisende resultater i koncernen, ikke mindst i de senere år, hvor han har varetaget CEO-hvervet.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik