Teknovation Logo
robot

 
  • De tilknyttede fagområder er industritekniker- og værktøjsuddannelsen og varigheden er et forløb med 24 timer.

30. maj 2023, kl. 16:54 

Forbedret undervisningsmateriale til Mastercam

Hovedforløbet på industriteknikeruddannelsen og AMU-kurser har fået opdateret undervisningsmateriale til drejning i Mastercam 2023 med et nyt kompendie, meddeler Videncenter for Automation og Robotteknologi i Nord.


Med et netop frigivet opstartskompendie får undervisere ved industriteknikeruddannelsen og AMU-kurser et sæt step-by-step-videoer til MasterCam-drejning.

Undervisningsmaterialet gennemgår således, hvordan brugere skal klargøre geometrier og lægge værktøjsbaner på konturer i Mastercam Cam-softwaren, fremhæver Videncenter for Automation og Robotteknologi i Nord.

Materialet skal eleverne med at tegne drejekonturer samt importere filer fra et 2D CAD-system til CAM-systemet, udføre verifikation samt rette fejlgeometri.

Endvidere instrueres der i at anvende CAM-systemets editeringsmuligheder som eksempelvis trim, transformer. og roter til klargøring af emnegeometri til bearbejdning.

Endelig skal eleverne kunne vælge korrekte strategier, simulere værktøjsbaner samt post-processere til færdigt CNC-program, konstateres det.

Mastercam forhandles i Danmark af Cimco A/S.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik