Teknovation Logo
robot

 
  • Haimers tur rundt i Danmark bød på optimering med producentens krymp af værktøj, afbalancering af værktøjsholdere samt forindstillingsteknologi.

25. maj 2023, kl. 15:54 

Haimer Demo Van kom godt rundt

I indeværende uge 21 har OSG Scandinavia A/S haft besøg i Danmark af Haimers Demo Van, som blandt andet har skabt rammerne for at præsentere kunder rundt om i landet for producentens optimeringsløsninger.


Det har overordnet handlet om optimering af produktionen, oplyser OSG Scandinavia ovenpå en tur rundt i landet med Haimers Demo Van, der har lagt vejen forbi flere danske bruger-virksomheder.

I den særlige Demo Van tilbydes interesserede at blive Live-introduceret til krymp af værktøj, herunder virksomhedernes egne, hvis det ønskes, såvel som afbalancering af værktøjsholder samt værktøjs-forindstilling i det hele taget.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Haimer var i sidste måned med på OSG Scandinavias stand på VTM Summit 2023 i Odense, og med opfølgningen ude i landet har den danske forhandler rakt ud til mange. Skulle der stadig være enkelte, der gerne vil være med på ruten, næste gang Demo Van-tur planlægges, så opfordres de til at henvende sig til deres vanlige OSG-kontakt, så det kan blive planlagt.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik