Teknovation Logo
robot

 
  • De fremmødte blev torsdag blandt andet introduceret til fem-akset bearbejdning på YCM's UV650-fræsecentret, som Gühring havde bestykket til maskin- og værktøjsdemonstrationerne.

25. maj 2023, kl. 16:22 

Pænt rykind i Hedensted

Torsdag stod den på maskin- og værktøjsdemonstrationer ved to af CNC-maskinerne i Flextek A/S' showroom i Hedensted, da firmaet sammen med Gühring Danmark bød inden for.


Der var torsdagen igennem en række demonstrationer af Gührings seneste værktøjsløsninger ved to af Flexteks CNC-maskiner i showroomet i Hedensted, da firmaerne i samarbejde havde over 50 gæster forbi til demonstrationer.

Det var dels ved det fuldt fem-aksede taiwanesiske YCM UV650-fræsecenter, der er producentens seneste skud på stammen inden for fem-akset præcisionsbearbejdning, og dels ved et japansk Okuma Genos M560V CNC-bearbejdningscenter, begge bestykket med værktøj af Gühring.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


De besøgende repræsenterede metalbearbejdende virksomheder fra hele landet, og ud over demonstrationer med Live-bearbejdning, der kunne følges på de opstillede stor-skærme, så var der også rig lejlighed til at spørge ind til det øvrige CNC-maskinprogram såvel som at få lidt godt til hals og gane, fortæller direktør Lars Bjørn Pedersen, der var godt tilfreds med det pæne rykind.

Næste begivenhed i Flextek-regi er en stor tur til EMO 2023-messen til september, hvor der er ved at være fyldt op, og firmaet således drager afsted med 100 kunder til Hannover, som det efterhånden har været en tradition igennem et par årtier.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik